سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
آخرین مطالب
 

فروش جوجه اردک یک روزه تا دو ماهه.

نژاد: آنکوندا+پکین+ملارد  (اصلاح شده)

ارسال به سراسر کشور (هزینه ارسال با خریدار)

قیمت روز جوجه اردک را از ما بخواهید: 09378278795 سلیمخانیان

کانال اتحادیه اردک داران کشور افتتاح شد.
با عضویت در این کانال میتوانید دست واسطه هارو در این صنعت جدید و پر رونق کوتاه کنید.
💡اعلام روزانه قیمت جوجه اردک یک روزه تا اردک آماده کشتار
💡نکته های آموزشی برای پرورش دهندگان اردک
💡همچنین کسانی که قصد خرید یا فروش اردک را دارند میتوانند با ارتباط با مدیر و استفاده از کانال این کار را انجام دهند.

آی دی مدیر: https://telegram.me/poultry98
کانال : https://telegram.me/iranduck

 

http://rozup.ir/view/2049776/2016214191824%D8%A8%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%AF.jpg

چند نکته بهداشتی در پرورش اردک

 چند نکته بهداشتی در پرورش اردک

نیاز به پیشگیری از گسترش بیماری اثر شگرفی بر سیستم پرورش اردک دارد. اردک­ها در یک واحد پرورشی کوچک می­توانند به صورت آزاد و یا حتی مخلوط با سایر حیوانات مزرعه زندگی کنند. امّا داشتن فضای محدود محل زندگی، آب و یا هوای تازه برای هر اردک سبب کاهش خطر انتقال بیماری بین گونه­ ها می­شود. همچنانکه اندازه گله افزایش و منطقه قابل استفاده هر اردک کاهش می­یابد باید توجه داشت تا از ورود و انتشار عوامل بیماری­زا جلوگیری شود.

 

بنابراین در کشورهای توسعه یافته برای پرورش اردک در سطح وسیع از توری­ هایی استفاده می­شود تا از ورود سایر پرندگان به محل جلوگیری به عمل آید. باید از مخلوط کردن سنین مختلف با هم پرهیز شود تا از خط مشی ورود و تخلیه همه با هم[1] تبعیت گردد.

ساختمان­ها پس از تخلیه پرندگان در پایان دوره پرورش باید به طور کامل تمیز و ضد عفونی شوند. کارکنان باید لباس و کفش­های خود را قبل از ورود عوض کنند تا از انتقال عوامل بیماری­زا توسط انسان از محلی به محل دیگر جلوگیری گردد. علاوه بر جلوگیری از گسترش بیماری­زا در بین اردک­ها، مراقبت برای محافظت انسان­ها از عوامل بیماری­های مشترک به ­ویژه گونه­ های سالمونلا و آنفلوانزای پرندگان لازم است.

 

http://rozup.ir/view/2029637/Best-duck-breeds-630x400.jpg

 

روش اصلی ورود سالمونلا در سیستم­های پرورشی با کنترل شدید، از راه خوراک می­باشد. این امر منجر به کنترل شدید سالمونلا در خوراک بسیاری از کشورها شده است و صنعت خوراک باید شاخص­های مختلفی را با قوانین سخت رعایت نمایند.  اینها شامل ممنوعیت یا محدودیت منابع خوراکی با منشا حیوانی مثل پودر ماهی، استفاده از مواد با خاصیت ضدباکتریایی مثل اسید سوربیک و پلت کردن محصول نهایی با بخار می­ باشند.

کنترل شدید بهداشتی جوجه­ کشی نیز لازم است زیرا عفونت­های باکتریایی درون و یا روی تعداد اندکی از تخم­ ها به آسانی می­ توانند به همه جوجه اردک­های تفریخ شده سرایت کنند. چلامیدیا[2] قارچی است که می­تواند با عفونت تخمراه سبب ناباروری شود و از این رو باید با یک شرایط بهداشتی شدید مهار گردد.

مرغابی میزبان اصلی ویروس آنفلوانزای نوع A می­باشد. اردک­های جنوب چین میزبان دائمی تعدادی از سروتیپ­هایی هستند که در روده پرنده زندگی می­کنند ولی هیچ علامتی در اردک­های بالغ به وجود نمی­آورند. با این حال، این ویروس­ها می­توانند جهش پیدا کنند و به انواع خطرناکی تبدیل شوند و به سایر میزبان میزبان­ها از جمله خوک و انسان سرایت کنند. آنفلوانزای طیور در سایر گونه­های پرندگان نیز می­تواند تکثیر یابد و توسط پرندگان مهاجر در سراسر نقاط جهان منتقل گردد.

ویروس­های آنفلوانزای پرندگان به آسانی قابل انتقال به انسان نیستند امّا خوک­هایی که اغلب در تماس با فضولات پرندگان هستند می­توانند به عنوان میزبان­هایی عمل کنند که ویروس در دمای کمتر بدن آنها (37 درجه سانتیگراد در خوک­ها در برابر 41 درجه در پرندگان) تطابق یافته و سپس سبب عفونت انسان­هایی شوند که با آن خوک­ها تماس دارند.

اگرچه ویروس­های معمولی آنفلوانزای پرندگان از شخصی به شخص دیگر منتقل نمی­شوند امّا همه­گیری آنفلوانزای انسانی به خاطر جهش یک ویروس طیوری و تبدیل به شکلی که قابلیت تکثیر سریع در انسان را داشت در گذشته رخ داده است. احتمال پیدایش یک سویه جدیدی که بسیار عفونی و خطرناک باشد موجب نگرانی مسئولین سلامت عمومی جامعه است. این قضیه بر نگرش مسئولین برای احداث واحدهای بزرگ پرورش طیور اثر می­گذارد.

 

نوشته دکتر علی گیلانی 1393